Föreläsning på Moll Wendén

Utbildningar för företag

Höstens utbildningschema ”Save-the date” (anmälan öppnar i vissa fall senare):

23 augusti – HR Nordic: ”Utstationering i ett nordiskt perspektiv”

31 augusti – Webinar: ”Nya krav på rehabiliteringsplan”

27 september – Grundkurs i Entreprenadjuridik

14 september – Seminarium: ”Extremister på arbetsplatsen”

9 november – Frukostmöte: ”ÄTA-arbeten på en timme”

27 november – Webinar ”Anställningsavtal för ledningspersoner”

SEMINARIUM – EN SNABBDOS SPECIALISTKUNSKAP LIVE I VÅRA VACKRA LOKALER

HR Nordic: Utstationering i ett nordiskt perspektiv

På seminariet den 4 maj 2018 tittar vi på hur social dumpning tolkas i ett nordiskt perspektiv. Våra experter från Danmark, Norge och Sverige berättar om sina erfarenheter.

2018/08/23 08:30

WEBINARIER – EN SNABBDOS SPECIALISTKUNSKAP VIA WEBBEN

Moll Wendéns webinarier är ett enkelt och bekvämt sätt att ta del av vår specialistkunskap. Från din dator eller surfplatta kan du följa någon av våra experter när de presenterar ett aktuellt och intressant ämne.

Inga event

KURSER – KONCENTRERAT OCH EFFEKTIVT

För dig som inte kan avsätta mycket tid är våra kurser idealiska. De ger dig mycket kunskap i koncentrerad form. Under en halv- eller heldag kan du ta del av högaktuell specialistkunskap från någon av våra experter. Och våra experter vet inte bara vad som gäller, de vet också hur man plockar russinen ur kakan och förmedlar dem på bästa sätt.

Bli inspirerad – läs om våra tidigare kurser.

Kurs i grundläggande entreprenadjuridik

Nu kan du anmäla dig till höstens upplaga av kursen som kommer att ge dig goda kunskaper om grundbultarna i det entreprenadrättsliga regelverket – standardavtalen AB 04 och ABT 06 – men självklart också om hur reglerna tillämpas i praktiken. Kursen vänder sig till dig som arbetar med entreprenadprojekt, som t.ex. byggherre, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, entreprenör, underentreprenör, konsult, projektledare eller ombud.

2018/09/27 00:00

SKRÄDDARSYTT – FÖR SPECIELLA KUNSKAPSBEHOV

Är ditt projekt så stort och komplext att dina medarbetare har svårt att förstå de juridiska konsekvenserna i olika delar? Är medarbetarna osäkra på kontraktsjuridiken för olika marknader? Eller behöver ni kanske en generell kompetenshöjning inom något särskilt område i verksamheten?

Vi skräddarsyr kortare eller längre utbildningsprogram med innehåll som är relevanta för just dina behov och din verksamhet. På det här sättet ger kompetenshöjningen maximal effekt för din verksamhet och resultatet.

Boka en kurs

academy@mollwenden.se