moll-wenden-om-advokatbyrån-karriär

Karriärmöjligheter för dig som affärsjurist

Moll Wendén bygger vidare på en lång tradition och hos oss finns både yngre förmågor och mycket erfarna jurister. Det betyder att vi har stor erfarenhet och etablerade klientkontakter, men också den där nytänkande ådran som gör skillnad i våra uppdrag. Ett gemensamt drag hos oss är att vi fattar snabba beslut och är genuint engagerade i våra klienter - hela vägen från uppdragets start till avslut.

Moll Wendén har som mål att vara en attraktiv arbetsgivare - både för dig som ny jurist och för dig som kommit längre i karriären. Förutom en arbetsmiljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter erbjuder vi våra anställda en möjlighet att bygga på sina kunskaper samtidigt som de är med och utvecklar byrån.

Sommarnotarie: Vi söker en person för sommaren 2016. Du provar på att arbeta som biträdande jurist under 4 veckor i juni. Vi vill ha din ansökan senast 31 jan 2016. Märk ansökan: Sommarnotarie.

Spontanansökan: Du är alltid välkommen med en ansökan även om ingen tjänst hos oss annonseras just nu. Märk ansökan: Intresseanmälan.

Välkommen med din ansökan!