Utbildning på advokatbyrå

UTBILDA DIG MED OSS!

Vi anlitas ofta som föreläsare i olika sammanhang. Dessutom delar vi med oss av våra specialistkunskaper genom olika utbildningar. Alltid med dagsaktuellt innehåll så att du kan agera med större säkerhet och göra bästa resultat i din dagliga verksamhet. Hittar du inte vad du letar efter nedan så kan vi även erbjuda skräddarsydda kurser.

 

Företag
Student

Företagsutbildningar

Kurser

Kurs i grundläggande entreprenadjuridik

OBS - Anmälningen är nu stängd då kursen är fullbokad.

När
27 sep
09:00 – 16:30
Var
Stortorget 8
Mer info och anmälan
Seminarium

Är du upphandlingsklar?
– Allt om det senaste lagförslaget.

Moll Wendén bjuder in till ett kostnadsfritt frukostseminarium där vår nya upphandlingsexpert Catharina Piper presenterar centrala upphandlingsnyheter för dig som är upphandlare, leverantör eller i allmänhet har intresse av offentlig upphandling.

När
3 okt
07:30 – 09:00
Var
Stortorget 8
Mer info och anmälan
Seminarium

Anställda med extrema åsikter

Har du anställda med extrema åsikter eller vill du undvika att få in dem? Kanske kommer åsikterna inte till uttryck på arbetsplatsen, men det medarbetaren gör på fritiden kan ändå påverka arbetsmiljön och företagets varumärke.

När
11 okt
07:30 – 09:15
Var
Stortorget 8
Mer info och anmälan
Fler utbildningar

Moll Wendén Academy Student

- EN EXKLUSIV UTBILDNING I PRAKTISK AFFÄRSJURIDIK

Med Moll Wendén Academy Student skapar vi en länk mellan juristutbildningens teoretiska bas och affärsvärldens praktiska juridik. Det ger en fantastisk möjlighet för dig som student att förbereda dig inför framtiden. Som deltagare i Moll Wendén Academy Student får du praktisk erfarenhet av att arbeta med flertalet affärsjuridiska områden i form av kluriga case, inspirerande möten och livliga diskussioner.

KUNSKAPERNA DU INTE FÅR PÅ UNIVERSITETET

Under en termin varvar vi seminarier och teori med praktik och sociala aktiviteter. Som student vid Moll Wendén Academy kan du knyta värdefulla kontakter och få kunskaper och erfarenheter som gör dig bättre rustad för praktiskt affärsjuridiskt arbete efter din juristexamen. Att under en termin delta i Moll Wendén Academy Student ger inte några akademiska poäng men kan ge ovärderliga erfarenheter för dig som planerar en affärsjuridisk karriär. Under kursens gång kommer ett tiotal studenter att genomgå ett gediget utbildningsprogram med inriktning mot praktisk affärsjuridik. I olika seminarier kommer vi att gå på djupet inom relevanta rättsområden såsom Företagsöverlåtelser & Investeringar, Bygg & Fastighet, Anställda & Bemanning, Försäljning, Upphandling & Compliance, Immaterialrätter, Marknadsföring & IT och Tvistelösning. Det ingår också praktiska moment där studenterna arbetar ihop eller var för sig och sedan redovisar resultatet för varandra och för Moll Wendéns medarbetare. Och givetvis finns också sociala aktiviteter i programmet!

ANSÖKAN

Känner du dig inspirerad? Ansök då till vår academy. Skicka in CV, personligt brev samt betyg till work@mollwenden.se Vi ser fram emot att höra från dig!

Årgång 2015 pionjärerna - vad tyckte de?

Svårknäckta fall, föreläsare med expertkunskap och många glada skratt - Moll Wendén Academy har gett mig ännu mer än vad jag kunde tro. Som en del i Moll Wendén Academy-gänget har jag fått lyssna till skickliga jurister, deltagit i seminarier och arbetat i team med bland annat casetävling och förhandlingsspel. Året med Moll Wendén har gett mig både gedigen kunskap och värdefulla kontakter som jag kommer att ta med mig in i juristyrket. Därför rekommenderar jag dig, som vill förbereda dig väl för en framtid inom juridiken, att ta chansen att söka till Moll Wendén Academy. - Gabriella von Koch