— OBS – ANMÄLAN ÄR STÄNGD – FULLBOKAT —

Moll Wendén bjuder in till ett kostnadsfritt frukostseminarium där våra upphandlingsspecialister advokat Catharina Piper och biträdande jurist Gustaf Strand presenterar centrala nyheter och bestämmelser som rör upphandling för dig som är upphandlare, leverantör eller i allmänhet har intresse av offentlig upphandling.

Denna gång fokuserar vi på att diskutera ramavtal samt LOU:s regler kring miljömärkningar. Nyheter och färsk rättspraxis kommer också att tas upp.

På agendan:

  • Hur kan man använda reglerna om miljömärkning inom offentlig upphandling
  • Ramavtal
  • Heta nyheter från rättspraxis, utredningar och ny lagstiftning från 1 januari 2019

Vilka är vi?
Catharina Piper är advokat och delägare på Moll Wendén Advokatbyrå. Hon har mångårig erfarenhet av offentlig upphandling och därtill relaterad juridik. Catharina har flera gånger blivit rankad som en av de främsta och mest inflytelserika inom offentlig upphandling i Sverige och anlitas regelbundet som föreläsare och moderator på området. Catharina är en av medförfattarna till Lagkommentarerna om offentlig upphandling inom försörjningssektorerna samt är medförfattare till bl.a. Upphandlingsmyndighetens rapport 2017:2 (Innovationspartnerskap – ett förfarande för att främja innovation och utveckling).

Gustaf Strand är ny biträdande jurist hos oss på Moll Wendén Advokatbyrå. Han har flerårig erfarenhet av offentlig upphandling från såväl kommunal som statlig upphandlande myndighet och har särskild kompetens inom IT-relaterad upphandling, IT-avtal och kravställning inom IT-området (se t.ex. https://upphandling24.se/skansk-trio-med-funktion-i-fokus/).

Praktisk info
Datum: Tisdagen den 2:e april 2019
Tid: Seminarium 08.00-9.00. Frukost serveras från kl. 7.30.
Plats: Stortorget 8, Malmö
Anmälan: Anmäl dig senast den 29:e mars.

Du är varmt välkommen att bjuda med dig en eller flera kollegor. Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan i dag!