– HR Nordic bjuder in till ett arbetsrättsligt seminarium i Malmö den 23 aug 2018

OBS – Anmälan till detta event är nu stängd

Funderar du på att utstationera personal till ett annat land eller har du redan anställda i norden? Välkommen till vårt seminarium där vi tittar vi på hur utstationering tolkas i ett nordiskt perspektiv. Våra experter från Danmark, Norge och Sverige berättar om sina erfarenheter och hur företag i Norden ska förhålla sig till:

  • In- och utstationering av arbetskraft i Norden
  • Minimilöner och kollektivavtal i Danmark, Norge och Sverige
  • De kommande ändringarna i utstationeringsdirektivet och dess konsekvenser, inklusive förkortade bokslutsperioder och lika löneregler

På seminariet kommer vi också att beröra utvecklingen av svenska skatteregler i förhållande till det ekonomiska arbetsgivarbegreppet, eftersom den svenska praxisen förändras väsentligt inom detta område.

Vi ser fram emot att träffa dig på vårt evenemang och vi hoppas att dagen kommer att erbjuda många intressanta arbetsrättsliga och skattediskussioner.

Praktisk information
Tema: Utstationering i ett nordiskt perspektiv
Datum och tid: 23 aug 2018 kl. 8:30 till 11:00 (frukost och registrering från 8.30. Seminariet startar 09.00)
Plats: Stortorget 8, malmö
Anmälan kvävs – OBS – begränsat antal platser, sista anmälningsdag 20 aug. 

 

 

OM HR Nordic
HR Nordic är för dig som arbetar med nordiska HR-frågor. Vår ambition är att erbjuda seminarier med olika teman från ett nordiskt perspektiv för att sprida kunskap och erfarenhet mellan länder. HR Nordic evenemang hålls i Köpenhamn och Malmö. Våra föredragshållare från Moll Wenden Advokatbyrå i Malmö och PwC i Köpenhamn, Malmö och Oslo är experter på HR juridik, socialförsäkring, migrationsfrågor och skatt.

Ebba och Cecilia

Ebba Walberg Snygg från Moll Wendén och Cecilia Arrhenius från PwC är dina föreläsare på HR Nordic i Malmö