’Företagsöverlåtelser & Investeringar’ leds framöver av Mikael Karlsson & Martin Morén Jönsson

mw_mikael_0022_bw_cropAnders Steen lämnar Moll Wendén men även advokatbranschen för att övergå till annan verksamhet. Anders kommer framöver att leda och driva ett investmentbolag tillsammans med Lars Österberg som närmast kommer från Axcel Equity. Verksamheten, som är uppbackad av privata och institutionella investerare, kommer att fokusera på investeringar i onoterade företag i Sverige och Finland i värdeintervallet 50-200 MSEK.

’Anders Stéen har jobbat på Moll Wendén i många år och är en uppskattad Advokat och Partner, samt har stor erfarenhet inom transaktionsområdet och drivs av att skapa affärsnytta. Anders får nu i fortsatt samarbete med oss på Moll Wendén nyttja sin kompetens utanför byrå. Vi ser framemot vårt fortsatta samarbete’ säger Stefan Wendén, Managing Partner på Moll Wendén.mw_martin_0048_bw_crop

’Moll Wendéns rutinerade och framgångsrika team inom specialistområdet Företagsöverlåtelser och Investeringar leds framöver av Mikael Karlsson och Martin Morén Jönsson. Mikael och Martin har många års erfarenhet och är mycket uppskattade av våra klienter.