Katrin Stjernfeldt Jammeh gav oss sitt Malmö, på Rapidus frukostmöte.

Foto: Kristoffer Lindblad, på uppdrag av Rapidus

Det var som vanligt helt galet mycket folk när Rapidus med Jan Wifstrand i spetsen höll sitt 19:e frukostmöte hos Moll Wendén. Denna gång fick vi träffa Malmös numera starke kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh, som i somras tog över stadens ordförandeklubba.

Som alltid vid ett personskifte på tyngsta posten råder stora förväntningar och stark nyfikenhet på den som tar över, och det bekräftades inte minst av detta direkt fullbokade frukostmöte med en lång väntelista av nyfikna företagare i Malmö med omnejd.

Jan Wifstrand inledde med en bildfråga där publiken fick bekänna färg, åtta kvinnliga socialdemokratiska politiker skulle identifieras varav Stjernfeldt Jammehs var en och de övriga hennes motsvarighet i landets andra sju största kommuner. Det visade sig att offentlighet inte nödvändigtvis är lika med kändisskap och att det är en bit kvar för många av våra politiker. Vi fick också höra Stjernfeldt Jammeh berätta om ”Malmös väg mot en hållbar framtid”, hur hon ser på stadens senare tids dåliga rykte, debatter kring integrationsfrågor och skolornas segregering, att hon medvetet valt att hålla familjen utanför offentligheten och att hon beskriver sig själv som en partykiller.

Som en Malmöbaserad advokatbyrå klappar vårt hjärta lite extra för utvecklingen av näringslivet i Öresundsregionen, därför kändes det helt rätt att få stå värd för dagens Rapidusmöte med kommunstyrelsens ordförande i Malmös som gäst. Vi på Moll Wendén tackar alla som var här och hälsar er välkomna tillbaka.

Moll Wendén Advokatbyrå är frukostvärd åt nyhetstjänsten Rapidus. >> Läs mer om vårt samarbete

 

För mer information om Moll Wendéns tjänster kontakta:
Mikael Karlsson, advokat och delägare på Moll Wendén Advokatbyrå
+46 40 665 65 35, mikael.karlsson@mollwenden.se