Låt oss presentera vår senaste medarbetare:
Eric Lindgren!

Du skall arbeta som biträdande jurist hos oss, var kommer du från närmast?
– Jag kommer direkt från min tingstjänstgöring på tingsrätten i Ystad där jag varit i ca 1,5 år. Blev klar precis innan påsk och nu är jag här hos er! Innan dess arbetade jag på en mindre affärsjuridisk byrå i ca 1,5 år där jag började efter jag tog min juristexamen i Lund 2015.

Och hur kom du in på juristbanan? – Det har varit min mamma (som är utbildad jurist) som inspirerat mig och sedan har jag alltid haft en förkärlek för att arbeta med det svenska språket.

Hur fick du kontakt med oss på Moll Wendén? Jag sökte faktiskt själv upp er på JiA-mässan i Lund då jag letade efter en medelstor affärsjuridisk byrå i Malmö. Där talade jag med en av era delägare, Thomas Ogard, och fick ett gott intryck. Ni har funnits på min intresselista sedan dess.

Nu skall du arbeta i corporate och M&A-gruppen, vad hoppas du på för uppdrag framöver? – Jag är väldigt intresserad av processföring och tvistelösning. 10-årsplanen är att få möjlighet att ta uppdrag som skiljeman.

Vad gör du när du inte arbetar med juridiken? Allt med vatten tycker jag är trevligt och det passar ju bra när man bor i Malmö. Jag har nyligen anmält mig till Malmö roddklubbs nybörjarkurs så i sommar kan du förhoppningsvis se mig fara fram på kanalen.

 

Vi på Moll Wendén hälsar Eric varmt välkommen till oss och ser fram emot att han blir en del av vårt team.