Moll Wendén Årets Advokatbyrå 2014

I den sjunde upplagan av kvalitets- och branschstudien ”Årets Advokatbyrå” vinner Moll Wendén första pris i sin storleksklass. I undersökningen har 1300 klienter fått utvärdera sina advokatbyråer enligt 13 kriterier. Titeln ”Årets Advokatbyrå” tilldelas den byrå i varje storleksklass som har högst genomsnittsvärde på samtliga kriterier.

Titeln Årets Advokatbyrå 2014 går till Moll Wendén i kategorin byråer med en omsättning mellan 25-99 Mkr.

– Det är fantastiskt att få denna typ av erkännande, säger Stefan Wendén, Advokat och Managing Partner på Moll Wendén. Det är extra kul eftersom det är klienterna som valt oss som bästa byrå. Bakom detta ligger ett nära samarbete med våra klienter kombinerat med en vilja att alltid leverera ett högkvalitativt arbete på alla plan. Vi ska vara snabba, proaktiva och klienten ska känna att vi ansträngt oss för att nå bästa resultat.

I Regis kartläggning av hur nöjda Sveriges största köpare av affärsjuridiska tjänster är når Moll Wendén högt upp i rankingen inom flera kategorier. Moll Wendén delar förstaplatsen som Mest moderna advokatbyrå och placerar sig som Sveriges fjärde byrå vad gäller Proaktivitet. Moll Wendén toppar också listan bland medelstora byråer för sitt sätt att presentera sitt erbjudande.

Kvalitets- och branschstudien genomförs av Regi i samarbete med Bolagsjuristernas förening.

Läs mer på va.se

Kontaktperson hos Moll Wendén är Stefan Wendén, Advokat och Managing Partner, tel: +46 70 326 65 25, e-post: stefan.wenden@mollwenden.se