Moll Wendén åtar sig pro bono-uppdrag för Vi Gör Vad Vi Kan

Vi Gör Vad Vi Kan startades för några veckor sedan av en samling privatpersoner som bestämt sig för att göra vad de kan för att hjälpa till i den rådande flyktingkatastrofen. Vi Gör Vad Vi Kan uppmanade folk att skänka förnödenheter och pengar till flyktingarna som befinner sig på den grekiska ön Lesbos och gensvaret var enastående. På mindre än en vecka hade Vi Gör Vad Vi Kan samlat in ca 9 000 000 kronor och mängder av förnödenheter.

De insamlade volymerna medför ansvar och när Vi Gör Vad Vi Kan vände sig till Ulrica Dahlberg, advokat på Moll Wendén, för att få hjälp med juridiska angelägenheter var det ingen tvekan hos ledningen på Moll Wendén att åta sig ett större pro bono-uppdrag för Vi Gör Vad Vi Kan.

– Det känns självklart att kunna hjälpa Vi Gör Vad Vi Kan i deras viktiga arbete för människor på flykt, säger Ulrica Dahlberg, och fortsätter:

– Det finns så många olika sätt man kan bidra på. Vi kan juridik, någon annan kan logistik eller har tid att ta emot och packa förnödenheter för vidare transport till Grekland. Ulrica avslutar med att uppmana andra till att göra detsamma, att hjälpa organisationen på det sätt man kan.

Du finner mer information på vigorvadvikan.com

Ulrica Dahlberg
Advokat

Phone: +46 40-665 65 15
Mobile: +46 703-26 65 15
ulrica.dahlberg@mollwenden.se