Moll Wendén söker nya medarbetare

Moll Wendén advokatbyrå erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till svenska och internationella bolag och organisationer. Vi söker nu två nya medarbetare för att ytterligare förstärka vår verksamhet, huvudsakligen inom offentlig upphandling och corporate/M&A.

Moll Wendén är en flerfaldigt prisbelönad advokatbyrå som arbetar enligt true partnership-modellen. Vi söker dig som har tingsmeritering eller något års erfarenhet från annan advokatbyrå och vill arbeta med högkvalificerad juridisk rådgivning, med Malmö som bas.

Du bör ha mycket goda betyg från juristprogrammet, förståelse och intresse för att vara verksam i och bedriva advokatverksamhet och sätter prestigelöst klientens intresse i första rummet. Arbetet kräver att du ska vara öppen, lyhörd och ha både stor social förmåga och integritet. Vi vet att delaktighet är den bästa utbildningen och uppmuntrar därför tidigt en direktkontakt mellan medarbetare och klient, samtidigt som vi månar om att alltid arbeta i team. Hos oss kan du förvänta dig utmanande arbetsuppgifter och engagerade medarbetare med stor erfarenhet av internationell och svensk affärsjuridik. En stor del av vårt arbete utförs på engelska, vilket innebär att du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper kan också vara meriterande.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta David Klose på tel 040-665 65 11. Du hittar mer information om byrån på www.mollwenden.se.

Skicka Din ansökan med CV och relevanta betyg senast den 31 maj 2017 till work@mollwenden.se.