Mötesplats Weibull – gav ramverket för en lyckad företagsförsäljning!

Benny Allerbring, styrelseordförande, och Olle Hackfelt, vd och koncernchef på Elbogen Electric Holdings. Foto: Lars Weibull.

Intresset för vad som gäller vid företagsförsäljning visade sig vara mycket stort när det (torsdagen 18 april) var dags för vårens ”Mötesplats Weibull”.

Över 80 personer gästade Moll Wendén Advokatbyrå denna förmiddag och lyssnade nyfiket när Tobias Lundin (vd) och Anders Lorentzon på Lars Weibull AB gick igenom försäljningsprocessens olika faser, berättade om sina erfarenheter och hur de som företag kan hjälpa säljaren till en lyckad affär. Vår egen affärsadvokat, Anders Steen, som genomfört över 100 företagsaffärer tillsammans med Lars Weibull AB var naturligtvis också på plats och delade med sig av sina erfarenheter och praktiska råd ur ett juridiskt perspektiv.

Förmiddagen avrundades med att en av Lars Weibulls kunder, Olle Hackfelt tidigare vd och ägare av Elbogen Electrotech AB – nu vd och koncernchef på Elbogen Electric Holding, berättade om sin intressanta resa hela vägen från beslut till genomförande, kantad av såväl utmaningar som möjligheter.

Som namnet antyder var detta också en mötesplats för likasinnade och det bjöds på flera tillfällen för deltagarna att nätverka och utbyta erfarenhet sinsemellan – över en kopp kaffe, frukostmacka eller lättare lunch.

Har du juridiska frågor vid företagsöverlåtelser kontakta
Anders Steen, advokat och delägare Moll Wendén Advokatbyrå
+46 70 326 6510, anders.steen@mollwenden.se