NU HAR DU CHANSEN ATT BLI EN DEL AV VÅRT TEAM!

Biträdande jurist sökes, Moll Wendén Advokatbyrå, Malmö

Om oss
Vi är specialister på affärsjuridik. Men vi har också ett alldeles eget sätt att arbeta i team med precis rätt kompetensmix för att lösa det specifika uppdraget. På det här sättet skapar vi den för kunden affärsmässigt bästa lösningen – med största möjliga effektivitet. Vi kallar det Business Law Excellence.

Vi söker
En Biträdande jurist till vårt team ”Anställda & Bemanning” som vill vara med och leverera affärsjuridiska tjänster av högsta klass. Läs mer om vårt team ”Anställda & Bemanning”.

Vi erbjuder
Dig ett högt tempo, intressanta uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter. Vi är en modern byrå som präglas av nytänkande och lång erfarenhet samt väletablerade kundrelationer.

Din profil
Mycket goda akademiska meriter, tingsmeritering eller 1-2 års arbete på advokatbyrå, arbetsgivarorganisation eller fackförbund är meriterande. Erfarenhet av projektledning ser vi som en merit. Du måste kunna arbeta obehindrat på engelska samt ha förståelse för de skandinaviska språken. För att passa in i rollen som Biträdande jurist hos oss ska du vara orädd, prestigelös och mycket flexibel.
 
Du är välkommen att höra av dig till oss för mer information om tjänsten! Vi hanterar alla ansökningar löpande och hör av oss till dig så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!