Senaste nytt inom Bygg- och Fastighetsgruppen

mw_elisabeth_8920_bw_cropJuridiken kring entreprenad- och fastighetsprojekt med många inblandade parter är komplex. Därför ställs här särskilt höga krav på såväl praktisk erfarenhet som lyhördhet och förhandlingsskicklighet. Genom ett strategiskt förhållningssätt förebygger våra specialister tvister och underlättar projekten för våra kunder i alla projektets faser.

’Flera av våra specialister undervisar i entreprenad- och fastighetsjuridik och vi ser att behovet av att hålla utbildningar ökar. Genom att Stefan Wendén tar en ledande roll tillsammans med mig förstärker vi teamet’ säger Elisabeth André, ansvarig Delägare för teamet Bygg & Fastighet.

mw_stefan_0019_bw_crop_2Samtidigt vill vi meddela att Thomas Moll lämnar Moll Wendén. Thomas kommer att bedriva konsultverksamhet utanför byrån. ’Thomas och jag har jobbat tillsammans i många år där vi har byggt upp vår verksamhet tillsammans med våra kolleger. Vi på Moll Wendén önskar Thomas fortsatt framgång’ säger Stefan Wendén, Managing Partner på Moll Wendén.