Moll Wendén Advokatbyrå söker biträdande jurister till områdena Bygg & Fastighet, och Företagsöverlåtelser & Investeringar.

Din roll
Moll Wendén expanderar och vi söker nu två biträdande jurister inom områdena entreprenadrätt och företagsöverlåtelser & investeringar. Du har ett starkt intresse inom något av ovanstående områden och vill utveckla din kompetens inom det. Vi tror att du är ansvarstagande, prestigelös, har lätt för att samarbeta, samt är kommunikativ i både tal och skrift. Hos oss kommer du huvudsakligen att inrikta dig mot ditt specialistområde men du får även möjlighet att bredda din affärsjuridiska kompetens inom andra områden.

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalité samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Du kommer att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Kvalifikationer
• Mycket goda akademiska meriter och referenser.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Tingstjänstgöring är meriterande.
• För ansökande till området Bygg & Fastighet, krävs 1–3 års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå inom entreprenadrätt.

Ansökan
Markera din ansökan med vilket specialistområde du vill arbeta inom.
Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg i din ansökan. Ansökningar tas emot löpande, men vi vill gärna ha in din ansökan senast 2020-02-29.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson, delägare på 040-665 65 37 eller johan.hakansson@mollwenden.se.

Ansökan skickar du in här: work@mollwenden.se

Moll Wendén Advokatbyrå
Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner.