Möt Lisa och Agne från Lunds universitet

I dag har vi på Moll Wendén nöjet att ta emot Lisa Baumann och Agne Vilute som är studenter från Lunds universitet School of Economics and Management. Lisa kommer från Tyskland och Agne från Litauen och är här för att läsa den 1-åriga utbildningen ”Master’s programme in Managing People, Knowledge and Change”.

De skriver nu en uppsats om vad som motiverar kunskapsintensiva företag att dela med sig av sin kunskap och är därför på plats på Moll Wendén för att intervjua några av våra medarbetare.

Varför valde ni att studera i just Lund? – Lunds universitet är det bästa i Europa med ett unikt program som också var möjligt att läsa på engelska och vi hade egentligen inga andra alternativ utan ville bara in där, berättar Agne och Lisa.

Era studier är klara i juni, vad vill ni göra sedan? – Vi får se, jag är öppen för det mesta, säger Lisa. – Jag har tidigare arbetat som ”Risk and Compliance Officer” och vill med denna utbildning byta inriktning i min karriär, berättar Agne. Jag hoppas få arbeta med ledning av organisationsförändringar och gärna på ett företag här i Sverige.

Vi på Moll Wendén önskar båda två stort lycka till med sina framtidsplaner!