The Conference förminglar hos Moll Wendén

Bilder David Klose, Moll Wendén. Fler bilder hittar du här…

För tredje året i rad anordnas Media Evolutions konferens The Conference mitt i Malmöfestivalens yra. Talare och deltagare lärde känna varandra i ett förmingel hos Moll Wendén.

I år är ambitionen att visa upp mer av Malmö och regionens dynamiska medie- och innovationsföretag. Efter en dag av rundturer och företagsbesök i Skåne avslutade ca 80 deltagare måndagskvällen med ett välkomstmingel, och den numera traditionsenliga kräftskivan för årets talare i Moll Wendéns lokaler på Stortorget. Från balkongen kunde konferensdeltagarna även lyssna till Karin Karlssons framtidsvision för Malmö, The Avett Brothers och Seun Kuti & Egypt 80, som alla gästade Malmöfestivalens stora scen. 

”Stortorget är fortfarande Malmös hjärta på många sätt – och apotekshuset är sannolikt den mest traditionsbärande byggnaden på torget. The Conference handlar mycket om framtiden – men knyter an till Malmös historia. Media Evolution har en viktig roll för hur det nya Malmö kan utvecklas – och uppfattas i andra delar av världen. Som näringslivsaktör är det både en förmån och en självklarhet för oss att vara en länk mellan det traditionella och det nya Malmö”, säger David Klose, partner på Moll Wendén.

För mer information kontakta:
David Klose, advokat och partner på Moll Wendén Advokatbyrå
+46 70 326 65 11, david.klose@mollwenden.se