Vill du arbeta på en av Sveriges mest moderna advokatbyråer?

Moll Wendén advokatbyrå erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till svenska och internationella bolag och organisationer. Vi söker nu nya jurister för att ytterligare förstärka vår verksamhet, huvudsakligen inom corporate/M&A, arbetsrätt, upphandlingsrätt och entreprenadrätt.

Vad vi söker

Moll Wendén är en flerfaldigt prisbelönad advokatbyrå som arbetar enligt true partnership-modellen. Vi söker dig som är nyutexaminerad jurist eller har tingsmeritering eller något års erfarenhet från annan advokatbyrå och vill arbeta med högkvalificerad juridisk rådgivning, med Malmö som bas.

Du bör ha mycket goda betyg från juristprogrammet, förståelse och intresse för att vara verksam i och bedriva advokatverksamhet och sätter prestigelöst klientens intresse i första rummet. Arbetet kräver att du ska vara öppen, lyhörd och ha både stor social förmåga och integritet. En stor del av vårt arbete utförs på engelska, vilket innebär att du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är också meriterande.

Vad vi erbjuder

Vi vet att delaktighet är den bästa utbildningen och uppmuntrar därför tidigt en direktkontakt mellan medarbetare och klient, samtidigt som vi månar om att alltid arbeta i team. Som jurist hos oss kan du förvänta dig utmanande arbetsuppgifter och engagerade medarbetare med stor erfarenhet av internationell och svensk affärsjuridik. Vi erbjuder en trevlig och flexibel arbetsplats i anrika lokaler mitt på Stortorget i Malmö med närhet till centralen och smidiga pendlingsmöjligheter. Här blir du också en del av en social gemenskap med t.ex. afterworks, resor och där lunchsällskap aldrig saknas.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta David Klose på tel 040-665 65 11.

Skicka Din ansökan med CV och relevanta betyg senast den 20 februari 2018 till work@mollwenden.se