Har du tidigare erfarenhet av M&A, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt? Nu söker vi en biträdande jurist som vill utvecklas inom affärsjuridik.

Din roll

Vi söker dig som har ett starkt intresse för företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt med tidigare erfarenhet inom dessa områden. Vi tror att du är ansvarstagande, prestigelös, har lätt för att samarbeta samt är kommunikativ i både tal och skrift. Hos oss kommer du att ingå i vår specialistgrupp Företagsöverlåtelse och Investeringar, men du får även möjlighet att bredda din affärsjuridiska kompetens inom andra områden.

Kvalifikationer

  • 2-3 års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå inom företagsöverlåtelser, bolagsrätt och aktiemarknadsrätt.
  • Mycket goda akademiska meriter och referenser.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Du kommer att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Anställningsform:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan

Utöver CV och personligt brev vill vi även att du bifogar referenser och betyg i din ansökan.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson, delägare, genom att ringa 040-665 65 37 eller mejla johan.hakansson@mollwenden.se.

Ansökan skickar du in till: work@mollwenden.se

Moll Wendén Advokatbyrå

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner.