Event- och marknadskoordinator sökes till Moll Wendén Advokatbyrå

Har du några års erfarenhet från marknadsavdelning och är redo att stå på egna ben? Den affärsjuridiska advokatbyrån Moll Wendén i Malmö söker nu en event- och marknadskoordinator med förmåga att hantera praktisk produktion samtidigt som du behåller den strategiska överblicken.

Vilka är vi?

Moll Wendén är en flerfaldigt prisbelönad advokatbyrå som erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till svenska och internationella bolag och organisationer (B2B). Vi är i dagsläget 29 medarbetare med
rollerna: advokater, jurister och administrativ personal. Jämställdhet och allas lika värde är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi förväntar oss att du delar dessa värderingar.

Vad innebär tjänsten?

Som byråns enda marknadsförare arbetar du självständigt mot organisationens olika affärsområden och rapporterar till ansvarig delägare där du kommer med kreativa förslag och agerar rådgivare.
Du ansvarar för att upprätta marknadsplan samt fördela budget för marknadsaktiviteterna. Det är din uppgift att ta fram och följa upp på lämpliga KPI:er för att utvärdera marknadsinsatserna samt sammanställa och leverera rapport till delägare.

Du skapar innehåll för och utvecklar, i samarbete med webbyrå, hemsidans funktionalitet med SEO och sökvänlighet i bakhuvudet.

Du behöver erfarenhet av något nyhetsmailprogram och förstår hur man selekterar kundlistor i CRM-system utefter målgruppsbild.

Du är en mycket god skribent både på det svenska och engelska språket och förstår hur man anpassar budskap och språk efter mottagare och kanal.

Känslan för färg, form och vikten av att efterleva en grafisk manual sitter i ryggmärgen.

Du hanterar digital annonsering i sociala medier såväl som organiskt innehåll. Självklart håller du dig uppdaterad inom det senaste inom digital marknadsföring samt utbildar och tipsar resten av organisationen om best practice i social media och får dem att bidra.

Du organiserar det praktiska kring såväl fysiska events och kurser, både externt och internt, men även online webinars.

Du kan baserna i Adobe-suiten (viktigast: Photoshop, Indesign, Premiere Pro) och kan producera enklare layout och marknadsmaterial. Givetvis är du en god fotograf och det är ett plus om du även har erfarenhet av videoproduktion.

Du upprätthåller kontakten med byråns samarbetspartners och ser till att nyttja samarbetet maximalt.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort eget driv och vana av att jobba brett och med många projekt samtidigt på ett självständigt sätt. Du är en person som ser möjligheter, kan prioritera och tar egna initiativ för att förbättra, förenkla och driva projekt framåt. Du behöver vara praktiskt och till viss del tekniskt lagd samtidigt som du kan lyfta blicken och hålla koll på strategin.

Du är flexibel som person och trivs i en miljö med förändringar och snabba beslut. Du har utbildning inom media- och kommunikation eller relevant
YH-utbildning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande tjänst med mycket eget ansvar på trevligt kontor mitt på Stortorget i centrala Malmö.

Vill du få en bild av hur det är att arbeta hos oss på Moll Wendén? Gå då in och följ oss på Instagram.

Ansök idag

Skicka din ansökan med CV och eventuellt länkar till arbetsprover, sidor du administrerat etc. senast den 30 september 2019 till work@mollwenden.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Zetterholm via mail på emma.zetterholm@mollwenden.se.

Du hittar mer information om byrån under ”Om oss”

<< Tillbaka till ”Karriär”