Vill du arbeta på en av Sveriges modernaste advokatbyråer?

Moll Wendén advokatbyrå erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning till svenska och internationella bolag och organisationer. Vi söker nu både sexmånaders-trainee och ny biträdande jurist för att ytterligare stärka vår verksamhet, varav en av tjänsterna kommer att omfatta arbete med integritetsfrågor och GDPR.

Vad vi söker

Vi söker dig som är nyutexaminerad som vill arbeta med högkvalificerad juridisk rådgivning, med Malmö som bas. Du bör ha mycket goda betyg från juristprogrammet, förståelse och intresse för att vara verksam i och bedriva advokatverksamhet och sätter prestigelöst klientens intresse i första rummet.

Arbetet kräver att du ska vara öppen, lyhörd och ha både stor social förmåga och integritet. En stor del av vårt arbete utförs på engelska, vilket innebär att du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är också meriterande, liksom intresse för samhällsfrågor och socialt engagemang.

Vad vi erbjuder

Moll Wendén är en flerfaldigt prisbelönad advokatbyrå som arbetar enligt true partnership-modellen. Vi vet att delaktighet är den bästa utbildningen och ger personligt engagemang. Vi uppmuntrar därför tidigt en direktkontakt mellan medarbetare och klient, samtidigt som vi månar om att alltid arbeta i team. Hos oss kan du förvänta dig utmanande arbetsuppgifter och engagerade medarbetare med stor erfarenhet av internationell och svensk affärsjuridik.

Vi erbjuder en trevlig och flexibel arbetsplats i anrika lokaler mitt i Malmö med närhet till centralen och smidiga pendlingsmöjligheter. Här blir du också en del av en gemenskap med t.ex. afterworks och resor.

Vill du få en bild av hur det är att arbeta hos oss på Moll Wendén? Gå då in och följ oss på Instagram @mollwendenadvokatbyra

Ansök senast 31 oktober

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta David Klose på tel 040-665 65 11.
Skicka Din ansökan med CV och relevanta betyg senast den 31 oktober 2018 till work@mollwenden.se