Har du tidigare erfarenhet eller intresse av entreprenadrätt och offentlig upphandling? Nu söker vi en biträdande jurist som vill utvecklas inom affärsjuridik.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett spännande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Hos oss får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Du kommer att sitta i några av Malmös finaste kontorslokaler med anor från 1800-talet – mitt i city.

Din roll

Vi söker dig som har ett starkt intresse för entreprenadrätt och offentlig upphandling med tidigare erfarenhet inom dessa områden. Vi tror att du är ansvarstagande, prestigelös, har lätt för att samarbeta samt är kommunikativ i både tal och skrift. Hos oss kommer du huvudsakligen att inrikta dig mot entreprenad och offentlig upphandling, men du får även möjlighet att bredda din affärsjuridiska kompetens inom andra områden.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå inom området entreprenadrätt eller offentlig upphandling är meriterande.
  • Mycket goda akademiska meriter och referenser.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Tingstjänstgöring är meriterande.

Anställningsform:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan

Utöver CV och personligt brev vill vi även att du bifogar referenser och betyg i din ansökan. Ansökningar tas emot löpande, men vi vill gärna ha in din ansökan senast 2020-05-19.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson, delägare, genom att ringa 040-665 65 37 eller mejla johan.hakansson@mollwenden.se.

Ansökan skickar du in till: work@mollwenden.se

Moll Wendén Advokatbyrå

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner.