Vill du vara med och bygga en modern advokatbyrå? Vi expanderar och söker en jurist inom entreprenadrätt.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds ett omväxlande arbete på en modern advokatbyrå med en stark internationell prägel. Här får du förutsättningar att leverera med hög kvalitet samtidigt som du utvecklar din affärsjuridiska kompetens. Hos oss finns möjlighet att både utveckla spetskompetens eller jobba med breda affärsjuridiska områden. 

Vi värnar om våra anställda och arbetar kontinuerligt med att skapa en god stämning och en fin laganda på kontoret. Hos oss blir du inkluderad och delaktig från början. 

Din roll

Som biträdande jurist arbetar du nära våra advokater och delägare med en mängd olika arbetsuppgifter. Inom specialistområdet Entreprenad och bygg företräder vi offentliga och privata aktörer och har både ett beställar- och entreprenörsperspektiv. Du kommer bland annat att få möjlighet att fördjupa dig inom avtalsrätt, entreprenadrättsliga tvister och förhandlingsteknik. 

Som jurist på Moll Wendén är du noggrann, ansvarstagande, prestigelös, har lätt för att samarbeta samt är kommunikativ i både tal och skrift. Du kommer framförallt att ingå i vår specialistgrupp Entreprenad och bygg, men får även möjlighet att bredda din affärsjuridiska kompetens inom andra områden.

Kvalifikationer

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Tingstjänstgöring är meriterande.

Ansökan

Skicka din ansökan till work@mollwenden.se snarast (men vänta inte för länge; vi rekryterar löpande och tjänsten kan bli tillsatt fort). Förutom CV och personligt brev, vill vi att du bifogar referenser och betyg. Markera din ansökan med ”Entreprenadrätt”.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Johan Håkansson på 070-326 65 37 eller johan.hakansson(at)mollwenden.se.

Om oss 

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med internationell affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från små nystartade företag till stora internationella koncerner.